Ένα μεγάλο διπλό και δυο Χ στο ημίχρονο!!

Καλημέρα katenatsiotes μου,

Για σήμερα σας έχω ετοιμάσει special αποδόσεις που μπορούν να μας οδηγήσουν σε μεγάλο ταμείο.Βέβαια σας έχω ένα διπλό που αγγίζει το 4,10-4,25 σε κάποιες εταιρείες και είναι απο τα δύσκολα του κουπονιού.Εμείς όμως σας έχουμε μάθει στα δύσκολα για αυτό σήμερα όποιος ακολουθήσει ….πληρώνεται!!!….Απο το στόμα σας και στου θεού το αυτί.

Γαλλία::Ligue 2
Le Havre v Niort
Μας συγχωρείτε, αλλά δεν θα πάρουμε άσο κάτω από 2.00 σ’ αυτή την αναμέτρηση, κοντράροντας μία Νιόρ που τα δίνει όλα στα ματς, που έχει παίξει και έχει κερδίσει τον σεβασμό των αντιπάλων. Αντίθετα το διπλό έχει το ενδιαφέρον του, από τη στιγμή που η Νιόρ χτυπά σαν… κόμπρα.
Τελικό Αποτέλεσμα: 2

Γαλλία::Ligue 1
Lens v Bordeaux
Περιμένουμε «κλειστό» ματς ειδικά από πλευράς Μπορντό. Θα προσέξει πολύ τα νώτα της γνωρίζοντας πως η Λανς είναι καλή στο τρανζίσιον. Λογική η επιλογή του Χ ημίχρονο σε ένα τέτοιο ματς, όπου οι γηπεδούχοι δεν θα βρουν ανοικτούς χώρους για να τρέξουν και να απειλήσουν.
1ο Ημίχρονο – 1Χ2: X

Ιταλία::Serie A
Hellas Verona v Roma
Έχουμε μπροστά μας δύο ομάδες που συνεργάστηκαν μεταγραφικά, την ώρα που δεν βρίσκονται στα καλύτερά τους. Οι αποδόσεις του «διπλού» δεν είναι για… πέταμα, το συζητάμε, αλλά «Ρόμα» και «πρεμιέρα» είναι δύο έννοιες που δεν μας γεμίζουν, ιδιαίτερα όταν δεν ψωνίζουμε τιμή αουτσάιντερ.Ημίχρονο Χ και ας κάνουν ότι θέλουν στο δεύτερο.
1ο Ημίχρονο – 1Χ2: X


ΕΝΑΡΞΗ 29/8/2020
ΑΡΧΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ:10.000
ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΝΤΑΣΡΙΜΑΤΟΣ:1.200
ΑΝΟΙΧΤΑ:150
ΚΕΡΔΗ: -1.050
ΥΠΟΛΟΙΠΟ:8.800

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!